Eind 2008 kwam ik met diverse klachten bij een natuurgenezer. Ik voelde mij hier gezien en gehoord.
Het inspireerde mij allemaal enorm, hetgeen er gebeurde in mijn lijf. Een innerlijke roep om me hierin meer te gaan verdiepen.

Ik heb in mijn leven vaak last gehad van alle prikkels die ik binnen kreeg. Ik zag dingen heel helder, maar wist niet hoe hier mee om te gaan. Ik ging mij (onbewust) aanpassen of afzetten naar anderen. Ik leefde mijn leven vanuit enthousiasme, wilskracht en bewijsdrang, waarin ik geregeld mijzelf ben verloren. Ik was niet verbonden met mijzelf.

Van 2010 t/m 2014 heb ik de opleiding Aurahealer/-reader mogen volgen. Hier heb ik veel mogen leren, ook al voelde ik mij vaak onbegrepen in hoe ik zaken waarneem en beleef vanuit mijn heldere zien, horen en voelen.

Het verlangen om vanuit mijn hart te gaan leven, mijn helderheid vanuit liefde in te zetten. Liefde die ik allereerst aan mijzelf mocht geven. Ik mocht leren te ontvangen, te luisteren naar mijn eigen behoeften. Een diepere verbinding te maken tussen lichaam, geest en ziel.

Het verlangen om gewoon helemaal mijzelf te zijn, zodat er innerlijke rust mag ontstaan.

In de zomer van 2017 ben ik begonnen met vrije dans, dansen met wat er is. Vanuit verbinding met mijzelf verbinden met een ander. De muziek en de energie van anderen die ik om mij heen mag voelen, wat een helend effect op mij heeft.

Ik ben in 1971 geboren te Raalte, getrouwd en trotse moeder van een dochter (1997) en zoon (2000). Ik heb de ziektes anorexia- en boulimia nervosa mogen overwinnen. Mijn allergieën en astma zijn verleden tijd sinds ik mij in energiewerk verdiep.

Naast mijn praktijk werk ik voor een aantal uur in de week als gastouder, waarin ik mag genieten van de puurheid en onbevangenheid van kinderen.

Ik blijf mij verdiepen in energiewerk door workshops te volgen en de spiegels des levens te gebruiken. Vanuit eenheidsbewustzijn anderen begeleiden op hun weg.
Het leven te leven zoals het is, voelen dat alles er mag zijn.
Humor is voor mij dan ook erg belangrijk in mijn leven, het houdt de energiestroom licht.

Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je goed voor anderen.
Door goed voor anderen te zorgen, zorg je goed voor jezelf.
Boeddha

Klik hier voor Lichaams- en gedachtekracht

 

facebook

Klik hier om de Facebookpagina van Karin Schuiling te bezoeken